Omgeving
Omgeving

Onze camping grenst direct aan het natuurgebied Terhorsterzand. Het Terhorsterzand bestaat uit 60 hectare bos en 120 hectare heide en vennen. Onze camping grenst direct aan het bos. In het bos bevindt zich een spartelvijver met zandstrand. Deze is gratis toegankelijk en ideaal voor kleine kinderen, aangezien het water er op zijn hoogst een meter diep is. 's Zomers wordt het zwemwater er iedere 2 weken gecontroleerd.

Naast deze spartelvijver is er nog meer zwemwater in de buurt, bv. Het blauwe meer. Mocht u liever in een zwembad willen zwemmen, dan is dat in Beilen mogelijk. Ook is er voor de visliefhebbers voldoende viswater in de buurt.

In het Terhorsterzand staan de zandpaden garant voor een fijne wandeling. Mocht u hele einden willen wandelen, dan is dat heel goed mogelijk, want het Terhorsterzand grenst aan het natuurgebied het Dwingelderveld.

Naast wandelen vormt onze boerderij een ideaal uitgangspunt voor het maken van fietstochten. Voor de boerderij ligt namelijk een fietspad, waarvandaan je binnen een mum van tijd in het Dwingelderveld bent.

Onze camping ligt centraal in Drenthe en is daardoor een ideale uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes.Hierover kunt u informatie vinden in het folderrek, dat zich in het halletje van het toiletgebouw bevindt.

De camping ligt ongeveer 1,5 km. van Beilen. Het dorp beschikt over een uitgebreid assortiment winkels, u kunt er voor bijna alles terecht. Ook liggen de gezellige dorpen Dwingeloo en Westerbork vlakbij. Tevens worden er in de zomermaanden in de omgeving diverse toeristische activiteiten georganiseerd.

 


-- design drrrK -- hosted by RSquare -- powered by Joomla!. -- valid XHTML and CSS --