Over de Camping
Over de Camping

Onze minicamping ligt ongeveer 1,5 kilometer buiten de bebouwde kom van Beilen in een landelijke omgeving en is aangesloten bij de SVR. Wij zijn in 2018 geopend van 30 maart tot 1 oktober. Er zijn in totaal 15 plaatsen. Alle plaatsen hebben de beschikking over een stroomaansluiting. De camping heeft een watertappunt op het terrein en nette sanitaire voorzieningen. Er zijn vier wc's en drie douches aanwezig. Deze bevinden zich in de vroegere aardappelschuur ongeveer 100 meter van het kampeerveld. Voor het douchen heeft u geen muntjes nodig. Bij het toiletgebouw is een afwasplaats met gratis warm water. Uw auto mag u op uw kampeerplek parkeren. Voor de kinderen is er een speeltoestel (het speeltoestel op de foto hiernaast is eind april 2012 geplaatst, op sommige foto's op de website kan nog het oude speeltoestel staan).

Op onze camping is het onder bepaalde voorwaarden toegestaan uw hond mee te nemen: Uw viervoeter mag echter geen overlast veroorzaken en dient op het campingterrein aangelijnd te zijn. Hij moet buiten de camping uitgelaten worden. Dat is echter geen enkel probleem, aangezien het kampeerterrein direct aan een bos grenst, waar u uw hond (aangelijnd) kunt uitlaten en een mooie wandeling kunt maken.

Aan een kant grenst het kampeerterrein direct aan het bos (zie ook de plattegrond). Aan twee andere kanten staat een lage beukenhaag (in aanbouw), zodat er een vrij uitzicht over de weilanden is. Aan de laatste kant hebben we een boswal aangeplant. Inmiddels is deze 's zomers helemaal dicht. Langs deze boswal bevindt zich het pad naar het bos en daarnaast ligt het terrein van scouting Beilen.

 


-- design drrrK -- hosted by RSquare -- powered by Joomla!. -- valid XHTML and CSS --